...

Jemenitisch ontbijt

1 May 2021

Geniet van een authentiek Jemenitisch ontbijt en laat je smaakpapillen verwennen door een scala aan heerlijke gerechten die de rijke culinaire tradities van Jemen weerspiegelen. Begin je dag met de betoverende geur van vers gezette Jemenitische koffie, een essentieel element van de ochtendrituelen. Proef de veelzijdigheid van platbrood zoals Malawach en Baladi Bread, perfect aangevuld met labneh (uitgelekte yoghurt) en diverse kazen.

Voeg de pittige kick van Zhug en de hartige Foul (favabonenpuree) toe aan je ontbijtervaring. Laat je verrassen door Samak Mofa, gegrilde vis, en geniet van de comfortabele warmte van Shakshouka met gepocheerde eieren in tomatensaus. Voor degenen die van zoet houden, biedt Aseeda, een Jemenitische pap, een heerlijke afsluiting. Een Jemenitisch ontbijt is niet alleen een maaltijd, maar een culturele reis die de diversiteit en gastvrijheid van dit betoverende land weerspiegelt.

Ingredients

 • Yemeni Coffee Beans
 • Jachnun (Yemeni pastry)
 • Malawach (Layered bread)
 • Baladi Bread
 • Zhug (Spicy green sauce)
 • Foul (Fava bean dip)

Brife

Dompel uw zakelijke bijeenkomsten onder in het rijke tapijt van de Jemenitische cultuur met onze exclusieve Jemenitische Business Breakfast-ervaring. Begin uw dag met het robuuste aroma van Jemenitische koffiebonen en bereid het podium voor productieve discussies. Geniet van een spread met traditionele lekkernijen zoals Jachnun en Malawach; bladerdeeggebakjes die het gelaagde Baladi-brood aanvullen. Verbeter uw smaakpapillen met de gedurfde smaken van Zhug, een pittige groene saus, en Foul, een verrukkelijke tuinbonendip. Ons menu toont de diversiteit van de Jemenitische keuken, van de voortreffelijke Samak Mofa, gegrilde vis, tot de geruststellende Shakshouka, gepocheerde eieren in een rijke tomatensaus.

Geniet van de warmte van de Jemenitische gastvrijheid terwijl u geniet van Labneh, diverse kazen en de zoetheid van dadelstroop en honingraat. Breng uw vergaderingen naar een hoger niveau met de voedzame Aseeda, een Jemenitische pap en een verfrissend assortiment vers fruit. Ons Jemenitische zakenontbijt is een culinaire reis die een unieke en gastvrije sfeer schept, blijvende indrukken creëert en verbindingen tot stand brengt tijdens een heerlijk ochtendfeest.

Posted in Deserts, SaladsTags:

3 Comments

 • Joh Doe
  14:29 3 June 2021

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sed ipsam culpa esse amet quaerat doloribus nam sequi tempore aspernatur recusandae aliquam expedita eligendi maiores quis obcaecati, illo earum dolorum minima explicabo ea ut, fugiat veniam in. Amet dolores commodi vitae, sint debitis accusantium unde, placeat dolorum necessitatibus reiciendis, explicabo velit.

 • Alex
  14:30 3 June 2021

  Sed ipsam culpa esse amet quaerat doloribus nam sequi tempore aspernatur recusandae aliquam expedita eligendi maiores quis obcaecati, illo earum dolorum minima explicabo ea ut, fugiat veniam in. Amet dolores commodi vitae, sint debitis accusantium unde, placeat dolorum necessitatibus reiciendis, explicabo velit.

  • Jacob
   14:30 3 June 2021

   Amet dolores commodi vitae, sint debitis accusantium unde, placeat dolorum necessitatibus reiciendis, explicabo velit.

Write a comment

Table Reservation